Gecertificeerde installateurs

Als u een installateur inschakelt, wilt u natuurlijk kwaliteit en professionaliteit. Een certificaat is een bewijs van bekwaamheid en veiligheid. Naast de basiscertificeringen die relevant zijn in de installatiebranche, zijn wij ook nog eens erkend leerbedrijf. Het houdt ons scherp om continue te verbeteren en de jonge generatie klaar te stomen.

EN 50110 is een reeks Europese veiligheidsbepalingen voor het werken aan en gebruiken van elektrische installaties. De EN-normen zijn geen wetten maar afspraken, praktische richtlijnen die voor en door de markt zijn gemaakt. Deze afspraken bevatten de minimumveiligheidseisen waaraan elektrische installaties in de woning- en utiliteitsbouw en in de industrie moeten voldoen.

De EN-normen worden geschreven door de CENELEC (European Committee for Electrotechnical Standardization).

Laadpalen vallen in deze EN 50110 categorie. Al onze installateurs zijn gecertificeerd om op een veilige manier installatie en onderhoud van laadpalen uit te voeren. Hierdoor weet jij zeker dat jouw laadpaal na de installatie voldoet aan de eisen en veilig gebruikt kan worden.

Onze beloften

Dankzij gecertificeerde monteurs zijn onze installaties betrouwbaar.

Met onze kennis en ervaring over smart homes zijn we “the smartest choice”.

Bij ons krijg je altijd persoonlijk advies, afgestemd op jouw situatie en wensen.

Wij zijn dé installateurs van laadpalen in België met jaren ervaring in ons team.

Groenopladen.be en moederbedrijf 50five zijn beide een erkend leerbedrijf. Wij bieden stagemogelijkheden voor studenten en leiden deze studenten op tot professionele installateurs. Onze installatiehelden dragen hun kennis graag over aan de volgende generatie.