Onze partners

Groenopladen.be staat voor kwaliteit. We werken samen met aanbieders van slimme laadpalen die de toekomst voor ogen houden. Wij zijn momenteel gepartnerd met drie professionele merken die elk laadstation met unieke, slimme functies aanbieden. Op deze manier kunnen wij met ons zorgvuldig samengestelde assortiment iedere klantvraag bedienen.

EVBox biedt geavanceerde laadpalen die zeer geschikt zijn voor automatische facturering. Bij EVBox krijg je via een BackOffice-abonnement toegang tot het online EVBox platform waar je facturering en andere zaken in kan zien. Bij EVBox gebruik je een laadpas of autostart. Onze ervaring leert dat EVBox een sterke voorkeur in de markt heeft en mag daarom niet ontbreken in ons assortiment.

Wallbox biedt compacte laadstations met verschillende handige functies. Met een Wallbox laadstation krijg je toegang tot het MyWallbox online platform. Bovendien kan je Wallbox laadstations activeren met gezichtsherkenning en handgebaren. Super smart en een stijlvolle toevoeging aan ons volledige aanbod!

Alfen biedt een reeks slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor thuis, het werk en openbare ruimten.  Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.