Groen = slim!

Bij groenopladen.be zijn we fan van elektrisch rijden. Waarom? Heel simpel, want dit biedt ons allemaal een groenere toekomst. Daarnaast vinden we dat het opladen van je auto niet alleen een noodzaak is, maar zien we jouw laadstation als onderdeel van jouw smart home. De paal houdt rekening met het stroomverbruik in huis en werkt samen met eventuele andere groene stroomoplossingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. De laad-oplossing die wij bij jou thuis installeren, biedt je comfort, gemak én fun. Dus de toekomst is volgens ons niet alleen groen, maar ook smart!

 

Onze beloften

 

Betrouwbaar

Groenopladen.be staat voor kwaliteit. We vinden het belangrijk om in één keer een perfect werkend product op te leveren. Daarom werken we met betrouwbare merken en professionele installateurs.

Smart

Wij zien de laadpaal als een slim apparaat dat echt in jouw smart home geïntegreerd kan worden. Zo is de laadpaal niet een op zichzelf staand product, maar een onderdeel van het
volledige ecosysteem van jouw smart home.

Persoonlijk

Je krijgt persoonlijk advies, dat goed afgestemd is op jouw situatie en wensen. Samen met jou brengen we in kaart welke functies jouw laadstation moet hebben, door te inventariseren hoe jij deze gaat gebruiken.

Expertise

Onze installateur zijn opgeleid en gecertificeerd om op professionele wijze laadstations te installeren en op te leveren. Bij ons geniet je niet alleen van een deskundige installatie, maar ook van deskundig advies.

Vragen? Neem contact met ons op.

We gaan zo snel mogelijk aan de slag met je vraag en reageren binnen 48 uur.

Lucas H. – Antwerpen

Rijdt een Tesla model X en koos
voor EVBox Homeline

“Leuk bedrijf, duidelijke communicatie. Er moest ook wat sierbestrating losgemaakt en teruggelegd worden, dat is netjes gedaan. Qua tijd viel het boren door de fundering erg tegen (erg hard beton), dat is dus iets om rekening mee te houden (in je planning). Flinke klus en ook meterkast moest uitgebreid worden. Monteur twijfelde nog even en senior collega mee laten kijken, dat geeft wel een prettig gevoel.”

Louis F. – Gent

Rijdt een Volkswagen E-Golf en koos
een Wallbox

“Ik ben geholpen door Job van groenopladen.be. Slimme vent en wist me goed te adviseren. Uiteindelijk voor Wallbox Copper gegaan. Mooi ding en echt wel vet design. De installatie duurde wat lang, maar ze hebben alle tijd genomen om zaken netjes en goed aan te sluiten. Gaten geboord, kabels getrokken en alles met een vrolijke lach. Mijn meterkast ziet er strak uit en de app is ook werkend opgeleverd. Ik zeg, dikke prima!”

Ivan B. – Mechelen

Rijdt een Audi A3 e-tron en koos
een EVBox Elvi

“Erg tevreden over dit bedrijf. Online aanvraag ingediend. Goed advies gekregen over welke lader het beste bij mijn wensen past en duidelijke uitleg gekregen waarom. De lader is vervolgens snel geplaatst en installateurs kwamen met z’n tweeën en werkten netjes.”

Elektrisch rijden wint al een tijd aan populariteit en België is een van de koplopers van Europa. Het aantal laadpunten groeit snel en zorgt ervoor dat België in hoog tempo in alle windstreken geschikt wordt voor elektrisch rijden.


Egbert Hietberg – Commercial director 50five
&
Mede-initiatiefnemer van groenopladen.be